Magazin > VIP
64543 ogledov

Eden naših najbolj znanih in trdnih parov eno leto celo ločen

Gušti mediaspeed
Presenečeni?

Ljubezenska zgodba našega glasbenika Guštija in njegove žene Chantal je resnično filmska, kako se je začela, si lahko preberete TUKAJ. Gušti je zgodbo obnovil v nedavnem intervjuju za Radio 1, a marsikdo ne ve, da se je par, ki v dvojini pluje že več desetletij in ima tri otroke, za nekaj časa celo razšel. In sicer v obdobju, ko se jima je rodil prvorojenec Kris (22), danes član trenutno naše najbolj vroče glasbene zasedbe Joker Out. Chantal je zanosila pol leta po tem, ko sta z Guštijem postala par in ležernost je zamenjala odgovornost. 

"No, v resnici je šlo za razpad sistema. S Krisom, najinim prvorojencem, sem se za eno leto celo odselila, z Miho si sploh nisva več gledala v oči. Bilo je težko, ampak nisem taka, da bi se v življenju nenehno obremenjevala s tem, kar je bilo, kar bi lahko bilo, kar še bo... Poskušam sprejeti stvari, kot so," je Chantal leta 2012 zaupala Delovi novinarki Katji Golob

Komentarjev 6
  • Dusan12 08:12 03.julij 2022.

    Za vlado, so ravno tako pisali dva mandata, a odpela bo v 9. mesecih

  • Dusan12 08:10 03.julij 2022.

    Znan, bolj znan, še malo bolj znan, nabolj znan in še na koncu, nabolj trd, od trdega, znan čez vse pretege, par. Kam pa potem uvrstimo Cvikljev par, med Svingerje, tam je pomembna trdota spodaj in vse prazno zgoraj, ….se nadaljuje.

  • sam1 07:47 03.julij 2022.

    Še dobro,da niste namesto več destletij zapisali skoraj celo stoletje.....

Sorodne novice