Je Usher obdržal skrbništvo?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Usher in njegova bivša žena Tameka Foster sta se včeraj soočila na sodišču.
Oglej si celoten članek

Foto: FameFlynet Usher Raymond V. Pevec Usher in njegova bivša žena Tameka Foster sta se včeraj na sodišču v Atlanti borila za skrbništvo nad njunima sinovoma Usherjem Raymondom V. (5) in Navivydom Elyjem (4). Po čustvenem pričanju, ki je trajal celo popoldne, je sodnik zadevo zavrnil in skrbništvo tudi v nadaljnje prepustil pevcu.

Med večurnim zaslišanjem sta se kot starša zagovarjala tako Tameka kot Usher, s svojo teto Reno Oden, ki je bila priča nedavni tragediji, v kateri se je mali Usher Raymond V. (na fotografiji) skoraj utopil, zaradi česar se je pevec sploh znašel pred sodnikom. Njuni zgodbi se, kot pričakovano, nista ujemali. Fosterjeva je trdila, da ji Usher ne pusti do otrok, da jih pušča z nekvalificiranimi varuškami in da je pogosto odsoten. Pevec je njene trditve zanikal in zatrdil, da je za otroka lepo poskrbljeno ter da bivši ženi ne odreka obiskov.

Po osebni zmagi je pevec bivši ženi namenil objem in ji v uho večkrat zašepetal, da mu je žal, nato pa se je obrnil k svoji teti, s katero sta proslavila zmago na sodišču.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.