Magazin > VIP
26 ogledov

Je Usher obdržal skrbništvo?

Usher in Zetsche Reuters
Usher in njegova bivša žena Tameka Foster sta se včeraj soočila na sodišču.

Usher Raymond V. | Avtor: FameFlynet FameFlynet
Pevec Usher in njegova bivša žena Tameka Foster sta se včeraj na sodišču v Atlanti borila za skrbništvo nad njunima sinovoma Usherjem Raymondom V. (5) in Navivydom Elyjem (4). Po čustvenem pričanju, ki je trajal celo popoldne, je sodnik zadevo zavrnil in skrbništvo tudi v nadaljnje prepustil pevcu.

Med večurnim zaslišanjem sta se kot starša zagovarjala tako Tameka kot Usher, s svojo teto Reno Oden, ki je bila priča nedavni tragediji, v kateri se je mali Usher Raymond V. (na fotografiji) skoraj utopil, zaradi česar se je pevec sploh znašel pred sodnikom. Njuni zgodbi se, kot pričakovano, nista ujemali. Fosterjeva je trdila, da ji Usher ne pusti do otrok, da jih pušča z nekvalificiranimi varuškami in da je pogosto odsoten. Pevec je njene trditve zanikal in zatrdil, da je za otroka lepo poskrbljeno ter da bivši ženi ne odreka obiskov.

Po osebni zmagi je pevec bivši ženi namenil objem in ji v uho večkrat zašepetal, da mu je žal, nato pa se je obrnil k svoji teti, s katero sta proslavila zmago na sodišču.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.