Je zvezdnik Somraka res gej?

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Taylor Lautner je v eni noči obiskal dva bara za homoseksualce.
Oglej si celoten članek

Igralec, ki je zaslovel s sago Somrak, je večer v baru Abbey preživel v družbi manekena Murrayja Swanbyja, ki je fotografijo z 22-letnim zvezdnikom objavil na Instragramu. "Ugh @official_taylorlautner  #taylorlautner.. Še nikoli me nihče ni tako privlačil …,“ je ob fotografiji zapisal Swanby.

Igralec se je nato preselil v lokal Mother Lode. "Taylor je v tem lokalu preživel le pol ure, a videti je bilo, da se zelo zabava. Gre za zabaven bar za homoseksualce, ki ponuja močne pijače. Taylor se je držal v ozadju. Z njim sta bila dva prijatelja. Videti je bilo, da so si zelo blizu,“ je povedal očividec in dodal, da se je Lautner trudil, da ga nične ne bi opazil. "Morda zato, ker so ga ljudje ves čas prosili za fotografijo, kar je vedno odklonil,“ je še dodal vir.

Se Taylor zanima za moške? Četudi je hodil z največjimi lepoticami v Hollywoodu, med drugim tudi s pevko Taylor Swift, namigovanja, da ljubi tudi moške, nikoli niso potihnila. Lautner jih nikoli ni komentiral.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.