Magazin > VIP
73 ogledov

Je zvezdnik Somraka res gej?

taylor lautner, Murray Swanby Instagram
Taylor Lautner je v eni noči obiskal dva bara za homoseksualce.

Igralec, ki je zaslovel s sago Somrak, je večer v baru Abbey preživel v družbi manekena Murrayja Swanbyja, ki je fotografijo z 22-letnim zvezdnikom objavil na Instragramu. "Ugh @official_taylorlautner  #taylorlautner.. Še nikoli me nihče ni tako privlačil …,“ je ob fotografiji zapisal Swanby.

Igralec se je nato preselil v lokal Mother Lode. "Taylor je v tem lokalu preživel le pol ure, a videti je bilo, da se zelo zabava. Gre za zabaven bar za homoseksualce, ki ponuja močne pijače. Taylor se je držal v ozadju. Z njim sta bila dva prijatelja. Videti je bilo, da so si zelo blizu,“ je povedal očividec in dodal, da se je Lautner trudil, da ga nične ne bi opazil. "Morda zato, ker so ga ljudje ves čas prosili za fotografijo, kar je vedno odklonil,“ je še dodal vir.

Se Taylor zanima za moške? Četudi je hodil z največjimi lepoticami v Hollywoodu, med drugim tudi s pevko Taylor Swift, namigovanja, da ljubi tudi moške, nikoli niso potihnila. Lautner jih nikoli ni komentiral.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.