Jelena Karleuša gre v politiko

Foto: Zarko Basic/PIXSELL
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
Srbska turbo pevka Jelena Karleuša je javnost šokirala z novico, da se drugo leto podaja v politične vode.
Oglej si celoten članek

"Mislim, da moramo vsi imeti svoje politično stališče. Sami si izbiramo pot in oblikujemo prihodnost za naše otroke. Želim si, da za razliko od prejšnjih generacij, ki so izbrale delo in bedo, mi za svoje naslednike izberemo svetlo prihodnost. Dokler bomo nezainteresirani, bomo sirote, ki krivijo druge, a prihodnost je v naših rokah," je za srbski Kurir svojo kandidaturo za poslanko v srbskem parlamentu napovedala priljubljena pevka Jelena Karleuša.

Jelena si želi kandidirati leta 2012, za zdaj pa je še okupirana s pripravami na zabavo za svoj 33. rojstni dan, za katero bo odštela 20 tisoč evrov. Če bo Jelena tako radodarna tudi do svojih volivcev, se bo Srbom zagotovo dobro godilo. Če ne, bodo imeli pa vsaj zelo zapeljivo poslanko. Tudi lepota odpira marsikatera vrata in ravno ta bi lahko bila del Karleušinih pogajalskih sposobnosti!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.