Magazin > VIP
28 ogledov

Jelena Karleuša gre v politiko

Jelena Karleuša Zarko Basic/PIXSELL
Srbska turbo pevka Jelena Karleuša je javnost šokirala z novico, da se drugo leto podaja v politične vode.

"Mislim, da moramo vsi imeti svoje politično stališče. Sami si izbiramo pot in oblikujemo prihodnost za naše otroke. Želim si, da za razliko od prejšnjih generacij, ki so izbrale delo in bedo, mi za svoje naslednike izberemo svetlo prihodnost. Dokler bomo nezainteresirani, bomo sirote, ki krivijo druge, a prihodnost je v naših rokah," je za srbski Kurir svojo kandidaturo za poslanko v srbskem parlamentu napovedala priljubljena pevka Jelena Karleuša.

Jelena si želi kandidirati leta 2012, za zdaj pa je še okupirana s pripravami na zabavo za svoj 33. rojstni dan, za katero bo odštela 20 tisoč evrov. Če bo Jelena tako radodarna tudi do svojih volivcev, se bo Srbom zagotovo dobro godilo. Če ne, bodo imeli pa vsaj zelo zapeljivo poslanko. Tudi lepota odpira marsikatera vrata in ravno ta bi lahko bila del Karleušinih pogajalskih sposobnosti!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.