Jelinčič s tem korakom izziva Moniko

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Kljub sporom z ženo, s katero sta v postopku ločitve, se ne pusti motiti …
Oglej si celoten članek

"Prva prespana noč doma," je poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti zapisal na Instagramu in objavil fotografijo, na kateri leži na napihljivi postelji z razgledom na morje. Očitno si je nočni počitek prvič privoščil v razvpiti primorski vili, ki je jabolko spora v njegovem ločitvenem postopku z ženo Moniko Jelinčič

"Sem veliko dol, delam naprej, notri imam vse narejeno in čez čas se bom dol tudi preselil. Zaenkrat hišo normalno uporabljam, več bo znano po 22. septembru, ko imava obravnavo. Monika mi ta čas tudi ni delala težav glede uporabe hiše, saj so bili 14 dni na počitnicah v Grčiji," je za zurnal24.si zaupal Jelinčič. 

Zakonca sta se zaradi vile nad Žusterno namreč že večkrat znašla na sodišču, saj je Monika na objektu izklopila vodo in elektriko, da Zmago ne bi nadaljeval z gradbenimi deli, dokler lastništva ne razrešita na sodišču. A Jelinčič se ni pustil motiti, za nadaljevanje gradnje mu je vmes elektriko in vodo odstopil celo sosed. Tako je na posestvu to poletje že zrasel tudi bazen. 

Ne zamudi drugega dela šova JOONGLAA STAR.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 18:51 2. September 2020.

    Jelinčič izziva s korakom, zaradi razkoraka mu je pa pobegnila. :)

  • ode
    17:48 2. September 2020.

    Ker sta v ločitvenem postopku, ga bo tožila zaradi uporabe skupnega premoženja brez njenega dovoljenja, motenja posesti in oviranja lastninske …

  • 15:10 2. September 2020.

    In kaj bi naj po novinarjevo s tem da objavi eno sliko iz hise kupljene s svojim denarjem? Je to …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.