Jen hodi z Lindsayjinim bivšim fantom?

Foto: Žurnal24 LiLo in Harry sta hodila pred štirimi leti. (Foto: Pixsell)
Jennifer Aniston so paparazi v začetku tedna ujeli na romantični večerji z neznanim moškim, za katerega se je zdaj izkazalo, da je bivši fant problematične zvezdnice Lindsay Lohan.
Oglej si celoten članek

Jen in Harry Morton sta se pred dnevi odpravila na romantično večerjo v eno izmed losangeleških restavracij, kjer so ju seveda opazili tudi paparaci. "Videlo se je, da nista le prijatelja. Ves čas sta se spogledovala in izmenjavala sladke besede," je razkril očividec.

 

Z LiLo le kratek čas

Paparaci in mediji sprva niso vedeli, kdo je skrivnostni moški, zdaj pa se je izkazalo, da je Harry leta 2006 hodil z Lindsay Lohan, vendar sta bila skupaj le kratek čas.

 

Harry, čigar družina ima v lastni kavarne Hard Rock Cafe, je že pred časom dejal, da ne mara medijske pozornosti in da zato raje hodi z neznanimi dekleti. "Nekaterim ljudem je to všeč, a jaz nisem eden izmed njih," je nekoč dejal Harry, ki pa je očitno pojedel zarečen kruh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.