Magazin > VIP
24 ogledov

Jen hodi z Lindsayjinim bivšim fantom?

LiLo in Harry sta hodila pred štirimi leti. (Foto: Pixsell) Žurnal24 main
Jennifer Aniston so paparazi v začetku tedna ujeli na romantični večerji z neznanim moškim, za katerega se je zdaj izkazalo, da je bivši fant problematične zvezdnice Lindsay Lohan.

Jen in Harry Morton sta se pred dnevi odpravila na romantično večerjo v eno izmed losangeleških restavracij, kjer so ju seveda opazili tudi paparaci. "Videlo se je, da nista le prijatelja. Ves čas sta se spogledovala in izmenjavala sladke besede," je razkril očividec.

 

Z LiLo le kratek čas

Paparaci in mediji sprva niso vedeli, kdo je skrivnostni moški, zdaj pa se je izkazalo, da je Harry leta 2006 hodil z Lindsay Lohan, vendar sta bila skupaj le kratek čas.

 

Harry, čigar družina ima v lastni kavarne Hard Rock Cafe, je že pred časom dejal, da ne mara medijske pozornosti in da zato raje hodi z neznanimi dekleti. "Nekaterim ljudem je to všeč, a jaz nisem eden izmed njih," je nekoč dejal Harry, ki pa je očitno pojedel zarečen kruh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.