Jen podpisala 15 milijonov težko pogodbo

Foto: EPA Jennifer Lawrence Foto: EPA Jennifer Lawrence Foto: EPA Jennifer Lawrence Foto: EPA Jennifer Lawrence Foto: EPA Jennifer Lawrence Foto: EPA Jennifer Lawrence Foto: EPA Jennifer Lawrence Foto: EPA Jennifer Lawrence Foto: EPA Jennifer Lawrence Foto: EPA Jennifer Lawrence
Ljubezen med Jennifer Lawrence in modno hišo Dior očitno še kar traja in bo trajala še vsaj tri leta. Igralka je namreč z znamko podpisala novo pogodbo, vredno 15 milijonov dolarjev.
Oglej si celoten članek

Ko je predlani po premieri filma Igre lakote zaslovela po vsem svetu, je Jennifer postala predstavnica Diorja, v čemer se je do zdaj skoraj vedno odlično izkazala. Ker svoje delo opravlja tako dobro, so se pri modni hiši odločili, da se s 23-letno igralko zavežejo še za naslednja tri leta, in sicer za 15 milijonov dolarjev (približno 10,8 milijona evrov).

"Tako kot vsi preostali smo Jennifer odkrili, ko je igrala v bolj akcijskih filmih. Takoj nas je zadela njena pojava," je ob tem povedal kreativni direktor Diorja Raf Simons.

V zgornji galeriji si oglejte, v katerih Diorjevih kreacijah je do zdaj Jennifer jemala dih in zakaj se ji najbrž ni bilo težko odločiti podpisati novo pogodbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.