Magazin > Lepota & telo
46 ogledov

Jen podpisala 15 milijonov težko pogodbo

Jennifer Lawrence
1/10
EPA
Ljubezen med Jennifer Lawrence in modno hišo Dior očitno še kar traja in bo trajala še vsaj tri leta. Igralka je namreč z znamko podpisala novo pogodbo, vredno 15 milijonov dolarjev.

Ko je predlani po premieri filma Igre lakote zaslovela po vsem svetu, je Jennifer postala predstavnica Diorja, v čemer se je do zdaj skoraj vedno odlično izkazala. Ker svoje delo opravlja tako dobro, so se pri modni hiši odločili, da se s 23-letno igralko zavežejo še za naslednja tri leta, in sicer za 15 milijonov dolarjev (približno 10,8 milijona evrov).

"Tako kot vsi preostali smo Jennifer odkrili, ko je igrala v bolj akcijskih filmih. Takoj nas je zadela njena pojava," je ob tem povedal kreativni direktor Diorja Raf Simons.

V zgornji galeriji si oglejte, v katerih Diorjevih kreacijah je do zdaj Jennifer jemala dih in zakaj se ji najbrž ni bilo težko odločiti podpisati novo pogodbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.