Jennifer Aniston napadli še tako zvesti oboževalci

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Igralka je sicer med svojimi oboževalci zelo priljubljena, saj je vedno delovala skromno. Zdaj se jim se zamerila s fotografijo na Instagramu.
Oglej si celoten članek

Jennifer Aniston, ki je zaslovela z vlogo Rachel v seriji Prijatelji, je na svojem Instagramu objavila fotografijo, na kateri v rokah drži šop denarja. Spodaj pa pripisala: "Tisti občutek, ko v denarnici najdeš denar, za katerega nisi vedel, da ga imaš." Ob pripisu je dodala emotikon, ki mu od smeha tečejo solze.

Sicer je Anistonova med svojimi oboževalci priljubljena, saj se jim je vedno zdela, da je zelo 'normalna' in preprosta. S to fotografijo pa se jim je zamerila in je poleg ostalih komentarjev dobila tudi nekaj kritik. Češ, da je razsipna in da je fotografija patetična. "To naj bi bilo smešno? V tvoji denarnici najbrž ni težko najti 'odvečnega' denarja," je zapisal eden od sledilcev.

Veliko njenih sledilcev in oboževalcev je sliko dojelo kot posmeh, saj se igralka najbrž zaveda, da nimajo vsi te sreče, da bi pozabili na nekaj tisoč dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:37 27. Oktober 2016.

    no ne vem če je 30.000$ nekaj tisočakov, prej nekaj 10 tisočakov...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.