Jennifer Aniston spet obsedena z Bradom Pittom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Igralka naj bi bila po novici, da se Brad in Angelina ločujeta, obsedena z bivšim možem.
Oglej si celoten članek

Pred tedni, ko smo izvedeli, da se Brad Pitt in Angelina Jolie ločujeta, so internet poplavile šale, češ da je Jennifer Aniston končno dočakala ta dan. A so se kmalu javili njeni prijatelji, ki so potrdili, da Anistonovi ločitev vsekakor ne prinaša veselja, da je ločitev zanjo slaba novica in da ve, čez kaj gre slavni par.

Zdaj pa so se pojavile nove informacije. Jennifer naj bi bila obsedena z Brangelino in njen mož Justin Theroux ima vsega dovolj. "Klasična Jen! Takoj, ko je izvedela za ločitev je že načrtovala svoj prvi nastop v javnosti po objavi te novice. Nenehno razmišlja, kako bi njen naslednji javni nastop osramotil Brada in Angelino," je povedal neimenovani vir.

Pred nekaj dnevi sta bila Jen in Justin na večerji in kot pravi vir, nista bila ravno najboljše volje, a vseeno sta naredila sliko, na kateri je videti, kot da je vse v redu. "Justin ni hotel delati 'pocukranih' fotografij, a ga je Jennifer v to prisilila."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.