Magazin > VIP
721 ogledov

Jennifer Aniston spet obsedena z Bradom Pittom

Jennifer Aniston Profimedias
Igralka naj bi bila po novici, da se Brad in Angelina ločujeta, obsedena z bivšim možem.

Pred tedni, ko smo izvedeli, da se Brad Pitt in Angelina Jolie ločujeta, so internet poplavile šale, češ da je Jennifer Aniston končno dočakala ta dan. A so se kmalu javili njeni prijatelji, ki so potrdili, da Anistonovi ločitev vsekakor ne prinaša veselja, da je ločitev zanjo slaba novica in da ve, čez kaj gre slavni par.

Zdaj pa so se pojavile nove informacije. Jennifer naj bi bila obsedena z Brangelino in njen mož Justin Theroux ima vsega dovolj. "Klasična Jen! Takoj, ko je izvedela za ločitev je že načrtovala svoj prvi nastop v javnosti po objavi te novice. Nenehno razmišlja, kako bi njen naslednji javni nastop osramotil Brada in Angelino," je povedal neimenovani vir.

Pred nekaj dnevi sta bila Jen in Justin na večerji in kot pravi vir, nista bila ravno najboljše volje, a vseeno sta naredila sliko, na kateri je videti, kot da je vse v redu. "Justin ni hotel delati 'pocukranih' fotografij, a ga je Jennifer v to prisilila."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.