Jennifer Garner: "Čudno bi bilo imeti fantka“

Foto: Flynet Jennifer Garner Foto: Flynet Jennifer Garner Foto: Flynet Jennifer Garner Foto: Flynet Jennifer Garner Foto: Flynet Jennifer Garner Foto: Flynet Jennifer Garner Foto: Flynet Jennifer Garner Foto: Flynet Jennifer Garner Foto: Flynet Jennifer Garner
Igralka, ki z možem Benom Affleckom pričakuje tretjega otroka, je spregovorila o svoji nosečnosti.
Oglej si celoten članek

Jennifer Garner se je v televizijskem šovu Ellen DeGeneres razgovorila o svoji tretji nosečnosti. "Prvo trimesečje je preprosto grozno. Po ves dan mi je bilo slabo," je povedala igralka, ki je novico o pričakovanju otroka potrdila konec avgusta. Jennifer ima z možem Benom Affleckom že dve hčerki, pet let staro Violet in dveletno Seraphino, in lepa rjavolaska, ki je odraščala z dvema sestrama, si želi, da bi imeli tudi njeni dve hčerki podobno izkušnjo. Poleg tega je priznala: "Tako čudno bi bilo imeti fantka," čeprav verjame, da bi bila izkušnja tudi "kul in drugačna".

Za njenega moža pa bi bilo "zabavno" imeti fanta, ker "ima rad bejzbol in podobne stvari", je še povedala. Medtem pa njunima malčicama ni mar, katerega spola bo otrok, dokler bosta imeli besedo pri izboru njegovega imena. "Resnično jima ni mar za spol otroka, če ga bova le poimenovala tako, kot si želita onidve." In če bi bilo po njuno, bi njun mali bratec nosil ime "Ralphie, Frankie, Minnie Mouse, Daisy Duck ali Rosemarie".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.