Magazin > VIP
29 ogledov

Jennifer Garner: "Čudno bi bilo imeti fantka“

Jennifer Garner
1/9
Flynet
Igralka, ki z možem Benom Affleckom pričakuje tretjega otroka, je spregovorila o svoji nosečnosti.

Jennifer Garner se je v televizijskem šovu Ellen DeGeneres razgovorila o svoji tretji nosečnosti. "Prvo trimesečje je preprosto grozno. Po ves dan mi je bilo slabo," je povedala igralka, ki je novico o pričakovanju otroka potrdila konec avgusta. Jennifer ima z možem Benom Affleckom že dve hčerki, pet let staro Violet in dveletno Seraphino, in lepa rjavolaska, ki je odraščala z dvema sestrama, si želi, da bi imeli tudi njeni dve hčerki podobno izkušnjo. Poleg tega je priznala: "Tako čudno bi bilo imeti fantka," čeprav verjame, da bi bila izkušnja tudi "kul in drugačna".

Za njenega moža pa bi bilo "zabavno" imeti fanta, ker "ima rad bejzbol in podobne stvari", je še povedala. Medtem pa njunima malčicama ni mar, katerega spola bo otrok, dokler bosta imeli besedo pri izboru njegovega imena. "Resnično jima ni mar za spol otroka, če ga bova le poimenovala tako, kot si želita onidve." In če bi bilo po njuno, bi njun mali bratec nosil ime "Ralphie, Frankie, Minnie Mouse, Daisy Duck ali Rosemarie".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.