Jennifer Garner končno spregovorila o ločitvi

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Jennifer Garner je povedala, da za konec njenega zakona ni bila kriva varuška.
Oglej si celoten članek

Igralka Jennifer Garner je o ločitvi od Bena Afflecka doslej molčala kot grob, za Vanity Fair pa je le razkrila nekaj podrobnosti, med drugim tudi to, da varuška ni bila kriva za konec zveze. Zvezdnica pravi, da z Affleckom že več mesecev nista bila skupaj, ko je prvič slišala za govorice, da se je njen mož zapletel s Christine Ouzounian. Ben sicer še vedno zanika, da ga je maldenka zamikala, a Jennifer je potrdila, da se je med njima res nekaj pletlo, a šele kasneje.

"Je bila njegova odločitev slaba? Da. Za otroke ni dobro, če jih mora njihova varuška zapustiti,“ je povedala in dodala, da je morala hčerkama Violet in Seraphini ter sinu Samuelu razložiti pomen besede škandal, kar ni bilo lahko.

Igralka je tudi izjavila, da ničesar ne obžaluje. "Spet bi sprejela isto odločitev in se poročila z njim. Na plaži sem stekla k njemu in to bi storila še enkrat, sicer ne bi imela teh treh otrok in mnogih lepih trenutkov. Je ljubezen mojega življenja. Je najbolj briljantna oseba v sobi, je najbolj karizmatičen in radodaren moški. Kadar nate sije njegovo sonce, to občutiš. Ko pa to sonce posije drugam, je hladno. Njegova senca je ogromna.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.