Magazin > VIP
73 ogledov

Jennifer Garner končno spregovorila o ločitvi

ben affleck, jennifer garner Profimedias
Jennifer Garner je povedala, da za konec njenega zakona ni bila kriva varuška.

Igralka Jennifer Garner je o ločitvi od Bena Afflecka doslej molčala kot grob, za Vanity Fair pa je le razkrila nekaj podrobnosti, med drugim tudi to, da varuška ni bila kriva za konec zveze. Zvezdnica pravi, da z Affleckom že več mesecev nista bila skupaj, ko je prvič slišala za govorice, da se je njen mož zapletel s Christine Ouzounian. Ben sicer še vedno zanika, da ga je maldenka zamikala, a Jennifer je potrdila, da se je med njima res nekaj pletlo, a šele kasneje.

"Je bila njegova odločitev slaba? Da. Za otroke ni dobro, če jih mora njihova varuška zapustiti,“ je povedala in dodala, da je morala hčerkama Violet in Seraphini ter sinu Samuelu razložiti pomen besede škandal, kar ni bilo lahko.

Igralka je tudi izjavila, da ničesar ne obžaluje. "Spet bi sprejela isto odločitev in se poročila z njim. Na plaži sem stekla k njemu in to bi storila še enkrat, sicer ne bi imela teh treh otrok in mnogih lepih trenutkov. Je ljubezen mojega življenja. Je najbolj briljantna oseba v sobi, je najbolj karizmatičen in radodaren moški. Kadar nate sije njegovo sonce, to občutiš. Ko pa to sonce posije drugam, je hladno. Njegova senca je ogromna.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.