Jennifer Garner na robu solz

Foto: Profimedia jennifer garner Foto: Profimedia jennifer garner Foto: Profimedia jennifer garner Foto: Profimedia jennifer garner Foto: Profimedia jennifer garner Foto: Profimedia jennifer garner Foto: Profimedia jennifer garner
Jennifer Garner so paparaci ujeli pred neko restavracij v Atlanti. Igralka je bila vidno zaskrbljena in potrta.
Oglej si celoten članek

Vsi, ki so se udeležili letošnje konvencije Comic-Con, so lahko videli, da je Bena Afflecka ločitev od Jennifer Garner močno zaznamovala. Fotografije si lahko ogledate TUKAJ.

Nič bolje se očitno ne počuti Garnerjeva. Igralko so paparaci ujeli pred neko restavracijo. Zvezdnica, ki se je pogovarjala po telefonu, je bila na robu solz. Zaskrbljeno je hodila sem in tja, se večkrat dotaknila obraza in mršila čelo.

Da je njunega 10-letnega zakona konec, sta zvezdnika sporočila pred tremi tedni. Ben se je že izselil iz skupne vile. Kaj se je med njima zgodilo, nista razkrila. Govori se, da naj bi Ben ženo prevaral, nekateri pa pravijo, da je bila za njun zakon usodna igralčeva odvisnost od iger na srečo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.