Jennifer Garner za ločitev krivi J.Lo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Jennifer Garner je jezna na J.Lo, saj meni, da je prav ta vzrok za vse informacije v medijih o njeni ločitvi.
Oglej si celoten članek

Igralka Jennifer Garner naj bi bila zelo jezna na moža Bena Afflecka, saj meni, da je ta še vedno v stikih z nekdanjim dekletom Jennifer Lopez. Garnerjeva je prepričana, da je Ben v stiku z J.Lo in da ji preveč zaupa o ločitvi. Igralka meni, da je prav Benovo nekdanje dekle krivo za vse informacije o njuni ločitvi v medijih in da bi ji Ben moral manj zaupati. "Jen je besna. Prepričana je, da je Lopezova vir informacij medijev,“ je povedal vir blizu paru. Moža je prosila, da nekdanje dekle utiša, da jo prosi, naj ne širi informacij in naj jih ne prodaja medijem.

Affleck naj bi ji zagotavljal, da že dolgo nista več v stikih, a mu Garnerjeva ne verjame. "Jen misli, da je Jennifer Lopez pasivno agresivna, ker je bila ona Benovo naslednje dekle po razpadu njune zveze. Meni, da je ta poteza zelo nizka in da ji želi škodovati v dneh, ko ji ni lahko.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.