Magazin > VIP
36 ogledov

Jennifer Garner za ločitev krivi J.Lo

Jennifer Garner Ben Affleck Profimedias
Jennifer Garner je jezna na J.Lo, saj meni, da je prav ta vzrok za vse informacije v medijih o njeni ločitvi.

Igralka Jennifer Garner naj bi bila zelo jezna na moža Bena Afflecka, saj meni, da je ta še vedno v stikih z nekdanjim dekletom Jennifer Lopez. Garnerjeva je prepričana, da je Ben v stiku z J.Lo in da ji preveč zaupa o ločitvi. Igralka meni, da je prav Benovo nekdanje dekle krivo za vse informacije o njuni ločitvi v medijih in da bi ji Ben moral manj zaupati. "Jen je besna. Prepričana je, da je Lopezova vir informacij medijev,“ je povedal vir blizu paru. Moža je prosila, da nekdanje dekle utiša, da jo prosi, naj ne širi informacij in naj jih ne prodaja medijem.

Affleck naj bi ji zagotavljal, da že dolgo nista več v stikih, a mu Garnerjeva ne verjame. "Jen misli, da je Jennifer Lopez pasivno agresivna, ker je bila ona Benovo naslednje dekle po razpadu njune zveze. Meni, da je ta poteza zelo nizka in da ji želi škodovati v dneh, ko ji ni lahko.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.