Jennifer in Brad spet skupaj?

Foto: Žurnal24 Jennifer Aniston Bradley Cooper
Kmalu za tem, ko je igralec Bradley Cooper spet postal samski, naj bi se vnovič zapletel z nekdanjo ljubeznijo.
Oglej si celoten članek

Bradley Cooper se je pred nekaj tedni razšel z igralko Renée Zellweger, s katero je bil skupaj od avgusta 2009. Zvezo naj bi razdrl prav on, potem ko naj bi se po poročanju medijev ustrašil morebitne poroke. Zdaj se 36-letni samec že zabava z drugimi ženskami. Pred kratkim so ga videli v družbi neznanega dekleta, ujeli pa so ga tudi skupaj z igralko Jennifer Aniston. Z njo je bil kratek čas leta 2009, ko sta skupaj snemala film Mu pač ni do tebe, čeprav sta oba zanikala, da bi bila več kot prijatelja.

Po navedbah Revije People sta znova v stikih in naj bi zvezi dala novo priložnost. V zadnjih tednih sta bila na zvezi. Imata veliko skupnega, je povedal vir.

"Jen si o Bradleyju misli, da je očarljiv in privlačen. Ceni njegovo preprostost, da ima rad pse in da se posveča filmski karieri," je povedal vir. Skupaj sta bila le nekaj mesecev, a na njeni strani je nekaj nerazčiščenih čustev. Odkar se je razšel z Renée, ga je zasula s sporočili, je še znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.