Magazin > VIP
37 ogledov

Jennifer in Brad spet skupaj?

Jennifer Aniston Bradley Cooper Žurnal24 main
Kmalu za tem, ko je igralec Bradley Cooper spet postal samski, naj bi se vnovič zapletel z nekdanjo ljubeznijo.

Bradley Cooper se je pred nekaj tedni razšel z igralko Renée Zellweger, s katero je bil skupaj od avgusta 2009. Zvezo naj bi razdrl prav on, potem ko naj bi se po poročanju medijev ustrašil morebitne poroke. Zdaj se 36-letni samec že zabava z drugimi ženskami. Pred kratkim so ga videli v družbi neznanega dekleta, ujeli pa so ga tudi skupaj z igralko Jennifer Aniston. Z njo je bil kratek čas leta 2009, ko sta skupaj snemala film Mu pač ni do tebe, čeprav sta oba zanikala, da bi bila več kot prijatelja.

Po navedbah Revije People sta znova v stikih in naj bi zvezi dala novo priložnost. V zadnjih tednih sta bila na zvezi. Imata veliko skupnega, je povedal vir.

"Jen si o Bradleyju misli, da je očarljiv in privlačen. Ceni njegovo preprostost, da ima rad pse in da se posveča filmski karieri," je povedal vir. Skupaj sta bila le nekaj mesecev, a na njeni strani je nekaj nerazčiščenih čustev. Odkar se je razšel z Renée, ga je zasula s sporočili, je še znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.