Jennifer in Chuck najslabša igralca

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet) Foto: Žurnal24 Steven Segal Foto: Žurnal24 Chad Lowe Foto: Žurnal24 Jean Claude Van Damme Foto: Žurnal24 Jason Statham Foto: Žurnal24 Ryan Phillippe Foto: Žurnal24 Will Ferrell Foto: Žurnal24 Arnold Schwarzenegger Foto: Žurnal24 Sylvester Stallone Foto: Žurnal24 Ben Affleck Foto: Žurnal24 Jack Black Foto: Žurnal24 Tara Reid Foto: Žurnal24 Jenny McCarthy Foto: Žurnal24 Tori Spelling Foto: Žurnal24 Ashley Tisdale Foto: Žurnal24 Pamela Anderson Foto: Žurnal24 Megan Fox Foto: Žurnal24 Paris Hilton Foto: Žurnal24 Kate Hudson Foto: Žurnal24 Kristen Stewart Foto: Žurnal24 Carmen Ellectra
Spletna stran RottenTomatoes.com je sestavila seznam najboljših in najslabših igralcev. Prvo mesto med najslabšimi igralkami je pripadlo Jennifer Love Hewitt, med igralci pa Chucku Norrisu.
Oglej si celoten članek

Spletna stran RottenTomatoes.com je na seznam najboljših in najslabših vključila igralce, ki se na velikih in malih zaslonih pojavljajo od leta 1985. Po njihovem mnenju si naziv najslabše igralke najbolj zasluži Jennifer Love Hewitt, ki se na malih zaslonih pojavlja v seriji Šepetalka duhov, na velikih platnih pa smo jo med drugim lahko videli v filmih Sister Act 2: Back in the Habit, Vem, kaj ste storili lansko poletje, in v risanem filmu Garfield.

 

Med moškimi predstavniki pa je "čast" pripadla legendarnemu Chucku Norrisu, ki je že nekaj let na seznamu brezposelnih igralcev. Njegova zadnja prepoznavna vloga je bila v seriji Teksaški mož postave, ki se je končala že pred desetimi leti.

Naziv najboljšega igralca je osvojil francoski igralec Daniel Auteuil, najboljša igralka po izboru strani RottenTomatoes.com pa je kanadsko-armenska igralka Arsinee Khanjian.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.