Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Jennifer in Chuck najslabša igralca

(Foto: Flynet)
1/21
Žurnal24 main
Spletna stran RottenTomatoes.com je sestavila seznam najboljših in najslabših igralcev. Prvo mesto med najslabšimi igralkami je pripadlo Jennifer Love Hewitt, med igralci pa Chucku Norrisu.

Spletna stran RottenTomatoes.com je na seznam najboljših in najslabših vključila igralce, ki se na velikih in malih zaslonih pojavljajo od leta 1985. Po njihovem mnenju si naziv najslabše igralke najbolj zasluži Jennifer Love Hewitt, ki se na malih zaslonih pojavlja v seriji Šepetalka duhov, na velikih platnih pa smo jo med drugim lahko videli v filmih Sister Act 2: Back in the Habit, Vem, kaj ste storili lansko poletje, in v risanem filmu Garfield.

 

Med moškimi predstavniki pa je "čast" pripadla legendarnemu Chucku Norrisu, ki je že nekaj let na seznamu brezposelnih igralcev. Njegova zadnja prepoznavna vloga je bila v seriji Teksaški mož postave, ki se je končala že pred desetimi leti.

Naziv najboljšega igralca je osvojil francoski igralec Daniel Auteuil, najboljša igralka po izboru strani RottenTomatoes.com pa je kanadsko-armenska igralka Arsinee Khanjian.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.