Jennifer Lawrence osvaja glasbene lestvice

Čeprav Jennifer Lawrence trdi, da je brez posluha, je himna "The Hanging Tree", ki jo zapoje v najnovejšem delu sage Igre lakote, kar v 30 državah pristala na prvem mestu lestvice največkrat prenesenih skladb.
Oglej si celoten članek

Le dan pred premiero je Jennifer Lawrence izjavila, da je presenečena, da je prizor, v katerem poje pesem, sploh pristal v filmu Igre lakote: Upor, 1. del. Te novice se je zelo razveselila, tudi zato, ker je režiser, četudi "ni zadela niti enega tona“, objavil njeno različico in pesmi. "Pretvarjala se bom, da pojem, vi pa najemite Lorde,“ naj bi prosila filmsko ekipo, ki pa je na srečo ni poslušala.

Oboževalci so bili po poročanju medijev jezni, ker na zgoščenki z glasbo iz filma ni bilo pesmi The Hanging Tree. Založba se je na njihove pritožbe odzvala in pesem objavila na iTunes. Od takrat je pesem v kar 30 državah na prvem mestu lestvice največkrat prenesenih skaldb.

V petek bodo izdali še drugi album z glasbo iz filma, tokrat z Jenniferino pesmijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.