Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Jennifer Lawrence osvaja glasbene lestvice

Igre lakote: Arena smrti Blitz
Čeprav Jennifer Lawrence trdi, da je brez posluha, je himna "The Hanging Tree", ki jo zapoje v najnovejšem delu sage Igre lakote, kar v 30 državah pristala na prvem mestu lestvice največkrat prenesenih skladb.

Le dan pred premiero je Jennifer Lawrence izjavila, da je presenečena, da je prizor, v katerem poje pesem, sploh pristal v filmu Igre lakote: Upor, 1. del. Te novice se je zelo razveselila, tudi zato, ker je režiser, četudi "ni zadela niti enega tona“, objavil njeno različico in pesmi. "Pretvarjala se bom, da pojem, vi pa najemite Lorde,“ naj bi prosila filmsko ekipo, ki pa je na srečo ni poslušala.

Oboževalci so bili po poročanju medijev jezni, ker na zgoščenki z glasbo iz filma ni bilo pesmi The Hanging Tree. Založba se je na njihove pritožbe odzvala in pesem objavila na iTunes. Od takrat je pesem v kar 30 državah na prvem mestu lestvice največkrat prenesenih skaldb.

V petek bodo izdali še drugi album z glasbo iz filma, tokrat z Jenniferino pesmijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.