Jennifer ljubosumna na soigralčevo dekle

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralca Jennifer Lawrence in Bradley Cooper zadnje čase nista v najboljših odnosih.
Oglej si celoten članek

Igralca sta se vse od snemanja filma Za dežjem posije sonce (Silver Linings Playbook) veliko družila, na snemanju novega filma pa Bradley soigralko precej ignorira. Ves prosti čas namreč nameni svojemu dekletu, 20-letni Suki Waterhouse, zato je Jennifer ljubosumna.

"Ko sta snemala film Za dežjem posije sonce, sta bila neločljiva. Sedaj pa ima Jennifer občutek, da je izgubila svojega partnerja v zločinu," je povedal vir. "Ne družita se tako pogosto kot prej. Suki je priletela iz Londona v Boston, Bradley pa ji razkazuje mesto. Jennifer ga tako vidi le na snemanju, zaradi česar je postala malce ljubosumna."
Foto: FameFlynet Bradley Cooper Suki Waterhouse
Za vse skupaj pa je kriva tudi Suki, ki želi Bradleyja samo zase in noče, da bi jo imel za bežno romanco. Želi si nekaj več. Je zelo ambiciozna in ima uspešno manekensko kariero v Veliki Britaniji, zelo pa si želi, da bi uspela tudi v Ameriki. Ker je lani prvič nastopila tudi v filmu, si želi, da jo Bradley predstavi producentom in režiserjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.