Magazin > VIP
37 ogledov

Jennifer ljubosumna na soigralčevo dekle

Jennifer Lawrence Bradley Cooper FameFlynet
Igralca Jennifer Lawrence in Bradley Cooper zadnje čase nista v najboljših odnosih.

Igralca sta se vse od snemanja filma Za dežjem posije sonce (Silver Linings Playbook) veliko družila, na snemanju novega filma pa Bradley soigralko precej ignorira. Ves prosti čas namreč nameni svojemu dekletu, 20-letni Suki Waterhouse, zato je Jennifer ljubosumna.

"Ko sta snemala film Za dežjem posije sonce, sta bila neločljiva. Sedaj pa ima Jennifer občutek, da je izgubila svojega partnerja v zločinu," je povedal vir. "Ne družita se tako pogosto kot prej. Suki je priletela iz Londona v Boston, Bradley pa ji razkazuje mesto. Jennifer ga tako vidi le na snemanju, zaradi česar je postala malce ljubosumna."

Bradley Cooper Suki Waterhouse | Avtor: FameFlynet FameFlynet

Za vse skupaj pa je kriva tudi Suki, ki želi Bradleyja samo zase in noče, da bi jo imel za bežno romanco. Želi si nekaj več. Je zelo ambiciozna in ima uspešno manekensko kariero v Veliki Britaniji, zelo pa si želi, da bi uspela tudi v Ameriki. Ker je lani prvič nastopila tudi v filmu, si želi, da jo Bradley predstavi producentom in režiserjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.