Jennifer, pazi se Taylor Swift

Foto: EPA
Foto: EPA
Taylor Swift je oko vrgla na Chrisa Martina.
Oglej si celoten članek

Taylor Swift je že 18 mesecev samska, kar želi čim prej spremeniti. Mediji poročajo, da si je lepotica že našla novo žrtev. Oko naj bi vrgla na fanta Jennifer Lawrence, pevca Chrisa Martina. "Zelo rada bi se zapletla z njim. Chris in Jennifer imata zelo natrpana urnika, zato sta drug od drugega pogosto ločena. Taylor to izkorišča sebi v prid. Vidi, da je njuna zveza krhka, zato je že naredila prvi korak,“ pravi vir, ki tudi trdi, da je Taylor v Martina zagledana že dve leti.

Govori se, da je pevka mesto mentorice v The Voice sprejela le zato, ker je v tem šovu pred časom sodeloval tudi Martin. Taylor naj bi pevcu skupine Coldplay poslala sporočilo s vprašanji o oddaji in Chris ji je nanje vljudno odgovoril. "Vsebina teh elektronskih sporočil so vedno bom spogledljiva. Taylor Chrisa hvali na ves glas,“ pravi vir.

Nad pevko pa naj bi bil navdušen tudi glasbeni zvezdnik, ki pa se je pred kratkim spet pobotal z oskarjevko Jennifer Lawrence. Taylor se na ta podatek požvižga. "Z njim se spogleduje in upa, da se bo iz tega razvilo še kaj več,“ je še dodal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.