Magazin > VIP
64 ogledov

Jennifer, pazi se Taylor Swift

Taylor Swift EPA
Taylor Swift je oko vrgla na Chrisa Martina.

Taylor Swift je že 18 mesecev samska, kar želi čim prej spremeniti. Mediji poročajo, da si je lepotica že našla novo žrtev. Oko naj bi vrgla na fanta Jennifer Lawrence, pevca Chrisa Martina. "Zelo rada bi se zapletla z njim. Chris in Jennifer imata zelo natrpana urnika, zato sta drug od drugega pogosto ločena. Taylor to izkorišča sebi v prid. Vidi, da je njuna zveza krhka, zato je že naredila prvi korak,“ pravi vir, ki tudi trdi, da je Taylor v Martina zagledana že dve leti.

Govori se, da je pevka mesto mentorice v The Voice sprejela le zato, ker je v tem šovu pred časom sodeloval tudi Martin. Taylor naj bi pevcu skupine Coldplay poslala sporočilo s vprašanji o oddaji in Chris ji je nanje vljudno odgovoril. "Vsebina teh elektronskih sporočil so vedno bom spogledljiva. Taylor Chrisa hvali na ves glas,“ pravi vir.

Nad pevko pa naj bi bil navdušen tudi glasbeni zvezdnik, ki pa se je pred kratkim spet pobotal z oskarjevko Jennifer Lawrence. Taylor se na ta podatek požvižga. "Z njim se spogleduje in upa, da se bo iz tega razvilo še kaj več,“ je še dodal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.