Jennifer prvič o družinski tragediji

Foto: Žurnal24 Jennifer počasi preboleva izgubo brata, mame in nečaka. (Foto: Reuters)
Igralka in pevka Jennifer Hudson je prejšnji teden prvič spregovorila o družinski tragediji izpred dveh let, ko so ji umorili mamo, brata in nečaka.
Oglej si celoten članek

"Spomin na to je še vedno zamegljen. Zdelo se mi je popolnoma nerealno, dolgo nisem mogla dojeti, da se to dogaja meni," je povedala Jennifer, ki je o družinski tragediji prvič spregovorila med snemanjem dokumentarnega filma za glasbeno televizijo VH1.

 

Umik iz javnosti

Ker se 28-letna zvezdnica ni mogla sprijazniti z umori treh ljudi, ki jih je ljubila iz vsega srca, se je umaknila v osamo in se popolnoma izolirala od sveta. Jennifer pravi, da ji je najbolj pomagala vera.

 

"Skoraj dva tedna sem bila zaprta v hiši, polni prijateljev in družine, ki so prihajali in odhajali. Molila sem čisto vsako jutro in vsak večer."

 

Sin ji daje moč

Ker je leto po umorih Jennifer rodila sina Davida, je bilo prebolevanje izgube lažje. Svojega prvorojenca je zato označila za gonilno silo, ki jo krepi.

 

"Biti mati me spominja na mojo mamo. Po vseh močeh se trudim, da bi bila tako dobra mati, kot je bila ona."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.