Magazin > VIP
20 ogledov

Jennifer prvič o družinski tragediji

Jennifer počasi preboleva izgubo brata, mame in nečaka. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Igralka in pevka Jennifer Hudson je prejšnji teden prvič spregovorila o družinski tragediji izpred dveh let, ko so ji umorili mamo, brata in nečaka.

"Spomin na to je še vedno zamegljen. Zdelo se mi je popolnoma nerealno, dolgo nisem mogla dojeti, da se to dogaja meni," je povedala Jennifer, ki je o družinski tragediji prvič spregovorila med snemanjem dokumentarnega filma za glasbeno televizijo VH1.

 

Umik iz javnosti

Ker se 28-letna zvezdnica ni mogla sprijazniti z umori treh ljudi, ki jih je ljubila iz vsega srca, se je umaknila v osamo in se popolnoma izolirala od sveta. Jennifer pravi, da ji je najbolj pomagala vera.

 

"Skoraj dva tedna sem bila zaprta v hiši, polni prijateljev in družine, ki so prihajali in odhajali. Molila sem čisto vsako jutro in vsak večer."

 

Sin ji daje moč

Ker je leto po umorih Jennifer rodila sina Davida, je bilo prebolevanje izgube lažje. Svojega prvorojenca je zato označila za gonilno silo, ki jo krepi.

 

"Biti mati me spominja na mojo mamo. Po vseh močeh se trudim, da bi bila tako dobra mati, kot je bila ona."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.