Jennifer se boji za svojo poroko

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Jennifer Aniston je glede svoje poroke zelo črnogleda.
Oglej si celoten članek

Revija Closer poroča, da je Jennifer Aniston vedno bolj prepričana, da se z Justinom Therouxjem ne bo poročila. Za njen pesimizem naj bi bila kriva razdalja. Justin namreč že nekaj mesecev živi v New Yorku, kjer snema serijo, Jennifer pa v Los Angelesu. "Jen je izrazila dvom, da bosta z Justinom stopila pred oltar. Ljubi ga in on jo redno obiskuje, kljub temu pa se veliko prepirata. Oba sta namreč zelo zaposlena,“ je izdal vir in dodal, da je olje na ogenj prilila tudi Justinova odločitev, da se vseli v stanovanje, ki si ga je nekoč delil z bivšim dekletom. "Njegova bivša živi v neposredni bližini. Čeprav ji je Justin zagotovil, da sta s Heidi le prijatelja, je Jennifer v velikih skrbeh.“

Upamo, da bosta golobčka spor kmalu zgladila. Jennifer je namreč še decembra zagotavljala, da še nikoli ni bila tako srečna, kot je ob Justinu. "Najlepše mi je, ko sem doma ob Justinu,“ je izjavila v intervjuju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.