Magazin > VIP
20 ogledov

Jennifer se boji za svojo poroko

Jennifer Aniston Justin Theroux FameFlynet
Jennifer Aniston je glede svoje poroke zelo črnogleda.

Revija Closer poroča, da je Jennifer Aniston vedno bolj prepričana, da se z Justinom Therouxjem ne bo poročila. Za njen pesimizem naj bi bila kriva razdalja. Justin namreč že nekaj mesecev živi v New Yorku, kjer snema serijo, Jennifer pa v Los Angelesu. "Jen je izrazila dvom, da bosta z Justinom stopila pred oltar. Ljubi ga in on jo redno obiskuje, kljub temu pa se veliko prepirata. Oba sta namreč zelo zaposlena,“ je izdal vir in dodal, da je olje na ogenj prilila tudi Justinova odločitev, da se vseli v stanovanje, ki si ga je nekoč delil z bivšim dekletom. "Njegova bivša živi v neposredni bližini. Čeprav ji je Justin zagotovil, da sta s Heidi le prijatelja, je Jennifer v velikih skrbeh.“

Upamo, da bosta golobčka spor kmalu zgladila. Jennifer je namreč še decembra zagotavljala, da še nikoli ni bila tako srečna, kot je ob Justinu. "Najlepše mi je, ko sem doma ob Justinu,“ je izjavila v intervjuju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.