Jennifer shujšala za 27 kilogramov

Foto: Žurnal24 Jennifer Hudson Foto: Žurnal24 Jennifer Hudson Foto: Žurnal24 Jennifer Hudson Foto: Žurnal24 Jennifer Hudson Foto: Žurnal24 Jennifer Hudson Foto: Žurnal24 Jennifer Hudson Foto: Žurnal24 Jennifer Hudson Foto: Žurnal24 Jennifer Hudson
Oskarjevka Jennifer Hudson je zadnje mesece skoraj neprepoznavna. Zvezdnica je namreč po rojstvu svojega sina izgubila že več kot 27 kilogramov.
Oglej si celoten članek

Pred nosečnostjo je pevka in igralka Jennifer Hudson veljala za dokaj obilno zvezdnico, ki se je vedno bojevala s svojo težo. A po lanskem avgustu, ko je povila svojega prvega otroka, je 28-letna zvezdnica nenadoma začela izgubljati kilograme.

Foto: Žurnal24

Nov začetek

Jennifer, ki je v osmih mesecih shujšala za več kot 27 kilogramov, je priznala, da se hujšanja ni lotila načrtno, temveč čisto spontano. "Nisem na nikakršni dieti, kot bi si mnogi mislili. Preprosto sem spremenila način življenja, način prehranjevanja," je pojasnila Jennifer in dodala, da želi imeti še vitkejšo postavo kot zdaj.

 

Oskarjevka je z novim načinom življenja "okužila" tudi svojega moža, Davida Otungo, ki že nekaj mesecev sledi mišljenju svoje žene. "Zapisuje si, kaj jé, poleg tega pa se redno tehta. Resnično ima zdrav način življenja," je s ponosom dejala Hudsonova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.