Magazin > VIP
31 ogledov

Jennifer shujšala za 27 kilogramov

Jennifer Hudson
1/8
Žurnal24 main
Oskarjevka Jennifer Hudson je zadnje mesece skoraj neprepoznavna. Zvezdnica je namreč po rojstvu svojega sina izgubila že več kot 27 kilogramov.

Pred nosečnostjo je pevka in igralka Jennifer Hudson veljala za dokaj obilno zvezdnico, ki se je vedno bojevala s svojo težo. A po lanskem avgustu, ko je povila svojega prvega otroka, je 28-letna zvezdnica nenadoma začela izgubljati kilograme.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Nov začetek

Jennifer, ki je v osmih mesecih shujšala za več kot 27 kilogramov, je priznala, da se hujšanja ni lotila načrtno, temveč čisto spontano. "Nisem na nikakršni dieti, kot bi si mnogi mislili. Preprosto sem spremenila način življenja, način prehranjevanja," je pojasnila Jennifer in dodala, da želi imeti še vitkejšo postavo kot zdaj.

 

Oskarjevka je z novim načinom življenja "okužila" tudi svojega moža, Davida Otungo, ki že nekaj mesecev sledi mišljenju svoje žene. "Zapisuje si, kaj jé, poleg tega pa se redno tehta. Resnično ima zdrav način življenja," je s ponosom dejala Hudsonova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.