Jenniferin fant ima burno preteklost

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Novi izbranec Jennifer Aniston je zadnje tedne priljubljena tema tabloidov. Tokrat so se razpisali o tem, da je ozdravljeni alkoholik, bivši narkoman, za nameček pa naj bi bil nekaj časa zagledan v Angelino Jolie.
Oglej si celoten članek

Ameriški tablodi so nedavno objavili zgodbo Keitha Middlebrooka, ki je dober prijatelj Justina Therouxa. Igralca sta skupaj zaigrala v filmu Iron Man 2, na snemanju pa naj bi se precej zbližala. Keith pravi, da mu je Justin veliko zaupal o njegovi temačni preteklosti. "Priznal mi je, da je redno jemal zdravila proti bolečinam, ecstasy, kokain, heroin, LSD in krek. Govorila sva o vsem," je za časopis Star razkril Keith.

Pogovor je nanesel tudi na ženske in na slavne igralke, ki so jima všeč. "Justin mi je rekel, da je najlepša igralka Angelina Jolie. Temu sem se smejal in mu rekel, da ima ona maščobo le na ustnicah, Justin pa je dejal, da je to edino mesto, kjer je maščoba sprejemljiva."

Ob tem je Keith tudi priznal, da je imel novi izbranec Jennifer Aniston precej hude težave z alkoholom, zaradi česar je moral iti na zdravljenje. "Ogromno je pil. Takrat se je pogreznil v zemljo, nihče ni slišal za njega. Rekel mi je, da je takrat postal anonimni alkoholik in da se trudi ostati trezen," je še izblebetal Keith, ki je zdaj Justinov bivši prijatelj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.