Magazin > VIP
22 ogledov

Jenniferin fant ima burno preteklost

Jennifer Aniston, Justin Theroux Flynet
Novi izbranec Jennifer Aniston je zadnje tedne priljubljena tema tabloidov. Tokrat so se razpisali o tem, da je ozdravljeni alkoholik, bivši narkoman, za nameček pa naj bi bil nekaj časa zagledan v Angelino Jolie.

Ameriški tablodi so nedavno objavili zgodbo Keitha Middlebrooka, ki je dober prijatelj Justina Therouxa. Igralca sta skupaj zaigrala v filmu Iron Man 2, na snemanju pa naj bi se precej zbližala. Keith pravi, da mu je Justin veliko zaupal o njegovi temačni preteklosti. "Priznal mi je, da je redno jemal zdravila proti bolečinam, ecstasy, kokain, heroin, LSD in krek. Govorila sva o vsem," je za časopis Star razkril Keith.

Pogovor je nanesel tudi na ženske in na slavne igralke, ki so jima všeč. "Justin mi je rekel, da je najlepša igralka Angelina Jolie. Temu sem se smejal in mu rekel, da ima ona maščobo le na ustnicah, Justin pa je dejal, da je to edino mesto, kjer je maščoba sprejemljiva."

Ob tem je Keith tudi priznal, da je imel novi izbranec Jennifer Aniston precej hude težave z alkoholom, zaradi česar je moral iti na zdravljenje. "Ogromno je pil. Takrat se je pogreznil v zemljo, nihče ni slišal za njega. Rekel mi je, da je takrat postal anonimni alkoholik in da se trudi ostati trezen," je še izblebetal Keith, ki je zdaj Justinov bivši prijatelj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.