"Jenniferin novi fant je homoseksualec"

Foto: Twitter Casper Smart Foto: Twitter Casper Smart
Casper Smart, s katerim se diva Jennifer Lopez dobiva sedem mesecev, je po besedah soplesalca homoseksualec in z J. Lo hodi samo zaradi denarja in slave.
Oglej si celoten članek

Ameriški spletni portal RadarOnline.com poroča, da Casper Smart ni tisto, za kar se izdaja. Tako vsaj trdi njegov soplesalec Joshua Lee Ayers, ki se je nad Jenniferinega novega izbranca spravil prek Twitterja, kjer je zapisal: "Poglejte našega prijatelja in njegove gejevske fore." Poleg je objavil zgornjo fotografijo, na kateri ima Casper oblečene zlate hlačke. Konec maja je Joshua objavil še eno Casperjevo fotografijo, na kateri nosi modro majico, zraven pa je zapisal: "Vem, kar vem. Ni ljubezen, ampak samo posel in odnosi z javnostmi ter mediji."

Casperjev in Jenniferin tiskovni predstavnik Mark Young je Joshueve besede seveda zanikal in dejal: "Casper ni homoseksualec. Te besede in komentarji so plod ljubosumja in zavisti."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.