Magazin > VIP
15 ogledov

"Jenniferin novi fant je homoseksualec"

Casper Smart
1/2
Reševalni pas/Twitter
Casper Smart, s katerim se diva Jennifer Lopez dobiva sedem mesecev, je po besedah soplesalca homoseksualec in z J. Lo hodi samo zaradi denarja in slave.

Ameriški spletni portal RadarOnline.com poroča, da Casper Smart ni tisto, za kar se izdaja. Tako vsaj trdi njegov soplesalec Joshua Lee Ayers, ki se je nad Jenniferinega novega izbranca spravil prek Twitterja, kjer je zapisal: "Poglejte našega prijatelja in njegove gejevske fore." Poleg je objavil zgornjo fotografijo, na kateri ima Casper oblečene zlate hlačke. Konec maja je Joshua objavil še eno Casperjevo fotografijo, na kateri nosi modro majico, zraven pa je zapisal: "Vem, kar vem. Ni ljubezen, ampak samo posel in odnosi z javnostmi ter mediji."

Casperjev in Jenniferin tiskovni predstavnik Mark Young je Joshueve besede seveda zanikal in dejal: "Casper ni homoseksualec. Te besede in komentarji so plod ljubosumja in zavisti."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.