Jenniferina dvojčka morata k scientologom

Foto: EPA
Foto: EPA
Emme in Max, dvojčka Jennifer Lopez, bosta morala v scientološko šolo.
Oglej si celoten članek

Triletna dvojčka Jennifer Lopez bosta postala scientologa. J.Lo to sekto v zvezde kuje že več let, a ker svojega zdaj že bivšega moža Marca Anthonyja zanjo ni mogla navdušiti, se vanjo doslej še ni včlanila. A to se bo očitno kmalu spremenilo. "O scientologiji vem veliko. Spoznam se tudi na njihove prijeme. Menim, da so nam lahko v veliko pomoč," pravi pevka in igralka.

Jennifer je scientologijo spoznavala ob pomoči svojega očeta, ki je že 20 let pripadnik sekte, za katero je značilno, da otroke vzgaja v zelo trdem duhu. "Otroci obiskujejo iste seminarje kot odrasli. Scientologi ne poznajo otrok. Zanje so to duhovna bitja," pravi strokovnjakinja Ursula Caberta.

S tovrstnimi teorijami se Marc Anthony ni želel sprijazniti. "Marca je vlekla na različne seminarje, za katere se nikoli ni pretirano zanimal," pravi vir. Jennifer se v nasprotju z njim v bližini scientologov počuti odlično. Članica sekte je na primer tudi njena najboljša prijateljica Leah Remini.

Med najbolj znane scientologe spadajo še Tom Cruise, John Travolta, Will Smith, Brooke Shields in Jim Carey.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.