Magazin > VIP
4 ogledov

Jenniferina dvojčka morata k scientologom

Jennifer Lopez, Marc Anthony EPA
Emme in Max, dvojčka Jennifer Lopez, bosta morala v scientološko šolo.

Triletna dvojčka Jennifer Lopez bosta postala scientologa. J.Lo to sekto v zvezde kuje že več let, a ker svojega zdaj že bivšega moža Marca Anthonyja zanjo ni mogla navdušiti, se vanjo doslej še ni včlanila. A to se bo očitno kmalu spremenilo. "O scientologiji vem veliko. Spoznam se tudi na njihove prijeme. Menim, da so nam lahko v veliko pomoč," pravi pevka in igralka.

Jennifer je scientologijo spoznavala ob pomoči svojega očeta, ki je že 20 let pripadnik sekte, za katero je značilno, da otroke vzgaja v zelo trdem duhu. "Otroci obiskujejo iste seminarje kot odrasli. Scientologi ne poznajo otrok. Zanje so to duhovna bitja," pravi strokovnjakinja Ursula Caberta.

S tovrstnimi teorijami se Marc Anthony ni želel sprijazniti. "Marca je vlekla na različne seminarje, za katere se nikoli ni pretirano zanimal," pravi vir. Jennifer se v nasprotju z njim v bližini scientologov počuti odlično. Članica sekte je na primer tudi njena najboljša prijateljica Leah Remini.

Med najbolj znane scientologe spadajo še Tom Cruise, John Travolta, Will Smith, Brooke Shields in Jim Carey.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.