Magazin > VIP
19 ogledov

Marc roti Jennifer, naj ga vzame nazaj

Jennifer Lopez, Marc Anthony EPA
Medtem ko Jennifer Lopez uživa v samskem življenju, je Marc Anthony popolnoma na tleh. Zvezdnik se menda obupano oklepa bodoče bivše žene in jo prosi, naj ga vzame nazaj.

Marc Anthony je po poročanju ameriškega tabloida Us Weekly povsem na tleh. Vir je namreč izdal, da njegovo razpoloženje stalno niha. "Najprej jo krivi za razpad zakona, že naslednji trenutek pa jo dobesedno roti, naj ga vzame nazaj, in ji govori, da mu uničuje življenje," pravi prijatelj zvezdnikov.

In ravno zato naj bi 42-letni zvezdnik zavlačeval ločitev in zadeve še bolj zakompliciral, pravi vir. "Težaven in nerazumljiv je glede vsake najmanjše podrobnosti. Želi zavlačevati z ločitvijo, ker še vedno upa, da si bo Jennifer premislila." A bližnji prijatelji zvezdnice pravijo, da se to ne bo zgodilo, saj Jennifer po njihovih besedah "zelo uživa v samskem življenju in je zares srečna".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.