Jenniferine poročne obleke

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
O poroki zvezdnice Jennifer Aniston se govori že dolgo, zdaj pa so si modni oblikovalci zamislili zanjo najprimernejše poročne obleke.
Oglej si celoten članek

Zvezdnika Jennifer Aniston in Justin Theroux sta že nekaj časa zaročena, nista pa še določila poročnega dneva. Medtem ko ves svet čaka na poroko leta, modni oblikovalci poročnih oblek že rišejo in oblikujejo poročno obleko, ki bi bila zanjo najprimernejša.

V eni izmed priznanih hiš Kleinfeld so naredili več skic poročne obleke, ki so jih objavili na spletni strani Life & Style. Njihova vizija, kako naj bi bila nekdanja zvezdnica priljubljene serije Prijatelji oblečena na najsrečnejši dan v svojem življenju, vključuje osem oblek, med njimi pa je tudi ena, ki bi bila primerna, če bi Jennifer imela nosečniški trebušček.

Med drugim je oblikovalec Mark Zunino pojasnil, da ima Jennifer postavo, ki bi ji najbolj pristajala oprijeta obleka, obenem pa predvideva, da si bosta z zaročencem izbrala lokacijo poroke kje na toplem. Vsem osem poročnih oblek si lahko ogledate na tej povezavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.