Magazin > Lepota & telo
82 ogledov

Jenniferine poročne obleke

Jennifer Aniston FameFlynet
O poroki zvezdnice Jennifer Aniston se govori že dolgo, zdaj pa so si modni oblikovalci zamislili zanjo najprimernejše poročne obleke.

Zvezdnika Jennifer Aniston in Justin Theroux sta že nekaj časa zaročena, nista pa še določila poročnega dneva. Medtem ko ves svet čaka na poroko leta, modni oblikovalci poročnih oblek že rišejo in oblikujejo poročno obleko, ki bi bila zanjo najprimernejša.

V eni izmed priznanih hiš Kleinfeld so naredili več skic poročne obleke, ki so jih objavili na spletni strani Life & Style. Njihova vizija, kako naj bi bila nekdanja zvezdnica priljubljene serije Prijatelji oblečena na najsrečnejši dan v svojem življenju, vključuje osem oblek, med njimi pa je tudi ena, ki bi bila primerna, če bi Jennifer imela nosečniški trebušček.

Med drugim je oblikovalec Mark Zunino pojasnil, da ima Jennifer postavo, ki bi ji najbolj pristajala oprijeta obleka, obenem pa predvideva, da si bosta z zaročencem izbrala lokacijo poroke kje na toplem. Vsem osem poročnih oblek si lahko ogledate na tej povezavi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.