Jesen v kratkih hlačah

Foto: Žurnal24 To jesen bosta modni volna in svila v kombinaciji. (Foto: Imaxtree)
Letošnjo jesen ne bo treba zamenjati celotne garderobe; po besedah modnega oblikovalca Matevža Faganela bodo nekateri poletni kosi z nekaj posodobitvami modni tudi v hladni sezoni.
Oglej si celoten članek

V jesen s poletnimi oblačili
“Kombiniranje volnenih izdelkov s svilo, usnjem in džinsom bo trend letošnje jeseni. Najljubša poletna obleka bo tako z nekaj dodatki aktualna tudi jeseni,” razkriva modna oblikovalka Vladimira Kralj. Faganel za dolgo vročo jesen priporoča kratke hlače širokih krojev z zanimivim potiskom v kombinaciji z debelimi žabami.

Modna prenova
Poletne čipke se bodo jeseni kombinirale z grobimi vojaškimi jaknami, dolge poletne obleke pa bodo spet zaživele pozimi, in sicer v kombinaciji s pasovi in težkimi jopami. Odprti salonarji s pajkicami bodo modni, vse dokler bo suho vreme. Jesenski kroji oblačil bodo tako kakor v poletnih mesecih razkošnih oblik, razlaga Kraljeva. Letos torej resnično ne bo težav s prenovo garderobe.

Matevž Faganel  je razkril nekaj modnih smernic za jesen.

V kateri kos oblačila je pametno investirati prihajajočo jesen?
Poleg male črne obleke naj bo v omari njena svetlejša sestra – mala siva obleka; siva bo jeseni med prevladujočimi barvami.

Kaj pa bo jeseni najmodnejše?
Opazen jesenski trend je krzno, pa naj bo pravo ali umetno. Tokrat prihaja v prevelikih modelih plaščev ter tudi v različnih oblikah dodatkov in čevljev. Najboljši napotek bi bil: bodite drzni in izvirni.

Kakšni natančno naj bodo modni dodatki?
Zelo bleščeči – od rumenega zlata prek barvnih kamnov do svetlikajočih se tolčenih kovin. Velikost tokrat ne igra vloge, pomembna je zgodba, ki jo dodatki govorijo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.