Magazin > Lepota & telo
33 ogledov

Jesen v kratkih hlačah

To jesen bosta modni volna in svila v kombinaciji. (Foto: Imaxtree) Žurnal24 main
Letošnjo jesen ne bo treba zamenjati celotne garderobe; po besedah modnega oblikovalca Matevža Faganela bodo nekateri poletni kosi z nekaj posodobitvami modni tudi v hladni sezoni.

V jesen s poletnimi oblačili
“Kombiniranje volnenih izdelkov s svilo, usnjem in džinsom bo trend letošnje jeseni. Najljubša poletna obleka bo tako z nekaj dodatki aktualna tudi jeseni,” razkriva modna oblikovalka Vladimira Kralj. Faganel za dolgo vročo jesen priporoča kratke hlače širokih krojev z zanimivim potiskom v kombinaciji z debelimi žabami.

Modna prenova
Poletne čipke se bodo jeseni kombinirale z grobimi vojaškimi jaknami, dolge poletne obleke pa bodo spet zaživele pozimi, in sicer v kombinaciji s pasovi in težkimi jopami. Odprti salonarji s pajkicami bodo modni, vse dokler bo suho vreme. Jesenski kroji oblačil bodo tako kakor v poletnih mesecih razkošnih oblik, razlaga Kraljeva. Letos torej resnično ne bo težav s prenovo garderobe.

Matevž Faganel  je razkril nekaj modnih smernic za jesen.

V kateri kos oblačila je pametno investirati prihajajočo jesen?
Poleg male črne obleke naj bo v omari njena svetlejša sestra – mala siva obleka; siva bo jeseni med prevladujočimi barvami.

Kaj pa bo jeseni najmodnejše?
Opazen jesenski trend je krzno, pa naj bo pravo ali umetno. Tokrat prihaja v prevelikih modelih plaščev ter tudi v različnih oblikah dodatkov in čevljev. Najboljši napotek bi bil: bodite drzni in izvirni.

Kakšni natančno naj bodo modni dodatki?
Zelo bleščeči – od rumenega zlata prek barvnih kamnov do svetlikajočih se tolčenih kovin. Velikost tokrat ne igra vloge, pomembna je zgodba, ki jo dodatki govorijo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.