Jesen za topel dom

Foto: Žurnal24 Dnevna soba, kavč
Barve jeseni niso navdih le za modne oblikovalce, temveč so več kot primerne tudi za urejanje doma.
Oglej si celoten članek

Jesen ponuja tople barve, ki v domu ustvarjajo prijeten občutek intimnosti. Če ste pred prenavljanjem stanovanja, izkoristite trenutno naravno okolje za navdih. Če je vaš dom že opremljen, ga v barve jeseni odenite le z manjšimi dodatki.

 

Tipične jesenske barve, od rdeče, oranžne, rumene, zelene in rjave, bodo v pravi kombinaciji ustvarile nove dimenzije vašega stanovanja. Če je vaš dom urejen minimalistično in deluje hladno, bodo jesenske barve vnesle ravno pravšnjo toplino, ki jo potrebujemo v hladnejših dneh.

 

Odlična priložnost za vnos jesenske barve v dom so dekorativne preproge, zavese, blazine ali odeje, ki jih imamo v dnevni sobi. Jesen si lahko pričarate tudi na stenah, ki jih prebarvate v jesenske odtenke, ki bodo odlično delovali ob lesu in kamnu. Tople barve na stenah bodo prepričale tudi tiste, ki prisegajo na klasično belo. Tisti z več poguma si lahko omislite steno v bordo rdeči barvi, ki bo odlično delovala ob belem pohištvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.